תרבות האוכל במלונות בישראל
שביעות הרצון של ישראלים מבתי מלון בארץ, תלויה מאוד באיכות ומבחר המזון בחדרי האוכל. חדרי האוכל נחשבים ללב ולחלק הארי של המלונות בישראל, והם ידועים בכל הגלובוס בזכות שפע אינסופי וסטנדרט אירוח גבוה, איכות מרכיבים מצויינת וחומרי גלם איכותיים למדיי.
חדר האוכל לרוב, פתוח לארוחת בוקר בין השעות 07:30 עד 11:30.
ארוחת הערב מוגשת בין השעות 18:30 עד 21:00
מסעדת הבריכה המומלצת בכל בית מלון ומגישה את הארוחות האהובות על מבוגרים וילדים כאחד. עם מבחר של המבורגרים, כריכים, נקניקיות ועוד…
פתוח כל יום משעות הצהריים עד 17:00 בערב
מלונות בתל אביב ידועים במזון האיכותי שהם מגישים לאורחים שלהם.
ישנה תרבות של טרקלינים בלובי המלון, זהו המקום האידיאלי ליהנות מארוחה קלה של סלטים, פסטה, כריכים, חטיפים, קינוחים, תוך כדי לגימת המשקה האהוב עליך או קפה ארומטי איכותי ועוצמתי שיעיר אתכם.
הטרקלין לרוב פתוח מדי יום בין השעות 12:00-23:30 ואף מאוחר יותר, תלוי מלון.
מלונות בצפון ידועים במזון המגיע מן הים.
מאכלי ים הם כל סוג של חיי ים הנחשבים כחומר מזון על ידי בני אדם. פירות ים כוללים באופן בולט דגים ורכיכות. פריטי פירות ים מייצגים את אחד המאכלים החשובים ביותר כמעט בכל מיני קהילות בכל רחבי העולם. שני גורמים נוספים לפופולריות הפורחת הזו הם גמישות ובריאות. ניתן לבשל דגים או מאכל ים אחר בכמה סגנונות ובכל דרך אפשרית: עלומים או מאודים, מטוגנים בשמן עמוק או במחבת, אפויים, בגריל, צלוי או מעושן. מזונות ים הם באמת בריאים, דלים בקלוריות ועתירים בחלבון. קל מאוד לעיכול ונימוח באופן טבעי, הם מתבשלים בקלות זה לא משנה באיזו שיטה תבחרו. בתי המלון המגישים מאכלי ים בצפון מתהדרים במתכונים טעימים שונים של דגים, סרטנים, וכל פירות הים, בהתאם לכשרות המקום. מלונות בצפון הארץ לרוב כשרים אך לצידם תמצאו מגוון מסעדות עם פירות ים.
מלונות בטבריה ידועים בברי המיצים שלהם שפרוסים על שפת הבריכה
לברוח מהשמש ולהתרענן מהגלידות, השייקים, המשקאות הקרים ומיצי הפירות הטבעיים והקוקטיילים שלנו. פתוח כל יום מ-10:00 עד 18:00